Intèrprets: Òscar Palau, Josep Maria Vidal, Moisés Ferrete, Francesc Sánchez, Assumpta Farran i Jaume Morrón. Tècnics: Jofre Majoral i Gerard Bosch

El programa d’aquest mes adopta el format de debat monogràfic per parlar de la implantació de les energies renovables a la Conca de Barberà. Ens situem en el punt de partida actual, però també reflexionem al voltant de quin ha de ser el futur de la comarca en aquesta matèria. Ho debatem amb els grups municipals de l’Ajuntament de l’Espluga i dues veus expertes. L’alcalde de l’Espluga, Josep Maria Vidal, hi participa en representació de Som Espluga. Moisés Ferrete i Francesc Sánchez hi participen en nom de Junts per l’Espluga i Nova Espluga, respectivament. Les dues persones convidades són Assumpta Farran, membre del consell rector de Som Energia, i Jaume Morrón, gerent d’Eolicat.