Fa un parell de dies que des de carreteres de la Generalitat es treballa per recuperar les llambordes que van quedar malmeses per la riuada de l’octubre de 2019. Una tasca que feia temps que estava pendent i que finalment serà una realitat per recuperar els diferents elements que van quedar fets malbé durant la catàstrofe.

Un cop acabada la intervenció de la Generalitat, l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí s’encarregarà de tornar a enjardinar el perímetre i finalitzar les tasques de recuperació.

A part de les feines realitzades a la rotonda d’Avinguda Catalunya, des del servei de carreteres també s’ha subministrat al consistori una part de les proteccions laterals de color blau que rodegen el perímetre i un tros de barana a la banda dreta del riu per recuperar la seguretat i evitar que la població pugui caure a la llera del riu.