Les 3 esses de Sant Josep. Esse de social, de sostenible i de saludable. Així s’ha batejat la nova etapa de l’ermita de Sant Josep de Montblanc, que gestionarà Aprodisca. 

L’entitat, que treballa amb persones amb discapacitat, ha guanyat la licitació de l’Ajuntament de Montblanc per custodiar un espai que feia anys que estava tancat. Obrirà portes el 27 de març i de moment oferiran esmorzars, vermuts i dinars els dissabtes i els diumenges. Més endavant, a l’estiu, i si les mesures per la covid-19 ho permeten, també oferiran sopars i zona chill-out.

ÀUDIO: La gerent d’Aprodisca, Anna Mas, explica que significa aquesta oportunitat

A l’ermita hi viurà un dels usuaris d’Aprodisca, i diversos dels treballadors es formaran per poder treballar al bar, que també s’ha remodelat per complet. Més de 700 persones formen part d’Aprodisca i genera 235 llocs de treball, un 99% dels quals els ocupen persones amb especials dificultats. 

L’Ajuntament feia temps que volia recuperar aquest espai de lleure a l’aire lliure que durant anys va ser un punt de trobada per als ciutadans de Montblanc. 

ÀUDIO: El regidor de serveis de l’Ajuntament de Montblanc es mostra satisfet per poder recuperar l’ermita