L’esport comença a tornar a la normalitat. Poc a poc i amb el canvi de restriccions tornen les competicions als esports espluguins com és el cas de l’Hoquei Casal de l’Espluga que recupera el proper 20 de març les competicions, de moment, dels equips de Segona Catalana i dels Juvenils.

Concretament, el tret de sortida el donarà l’equip de Juvenils el dissabte 20 de març com a visitant al camp del CE Vendrell ‘B’. L’endemà serà el torn de segona catalana amb un partit el diumenge a les sis de la tarda al camp local i amb el CHP Amposta com a visitant. Les competicions continuaran l’11 d’abril, després de setmana santa, i ja hi ha partit programats per aquests dos grups fins al cap de setmana del 24 i 25 d’abril.

Des de la coordinació de l’Hoquei Casal de l’Espluga s’han mostrat optimistes amb aquesta retornada, lenta però progressiva dels equips, a l’espera que amb la millora de la situació actual poc a poc es reprenguin les competicions de la resta de grups.

ÀUDIO: El president de l’Hoquei Casal de l’Espluga, Jordi Creus, destaca la tornada a les competicions