Es posa fi a la tarda de recerca i, finalment, amb bones notícies. El dispositiu de cossos d’emergències i prop de 200 persones voluntàries ha localitzat l’home d’avançada edat que havia desaparegut aquesta tarda als afores de l’Espluga de Francolí. El veí del municipi ha estat trobat conscient al voltant de les 10 de la nit al coll de la Cinqueta al terme municipal de l’Espluga, entre la N-240 i l’autopista. L’home ha requerit atenció per part d’una ambulància.

ÀUDIO: Toni Morlans, membre de la coordinació del dispositiu, explica la recerca

La recerca s’havia iniciat a les 7 de la tarda amb la intervenció dels Bombers, Protecció Civil, l’ADF, els Mossos d’Esquadra i el vigilant municipal. A dos quarts de 9 del vespre s’hi han afegit gairebé 200 persones del poble que han respost a la crida efectuada per part de l’Ajuntament i s’han distribuït en diferents grups per pentinar les zones on s’havia vist l’home a primera hora de la tarda. En concret, havia estat vist per última vegada a l’entorn de la carretera nacional 240.