La 8a temporada del Casalet Kids de l’Espluga de Francolí continua aquest diumenge 28 de febrer amb l’espectacle d’Improvisto’s Krusty Show on tres pallassos transportaran els espectadors a un univers tendre i divertit on riure i plorar.

L’espectacle tindrà un preu de 5 euros per persona i començarà a les sis de la tarda, tot i que es recomana als assistents ser al Casal tres quarts d’hora abans i es recorda als més petits que no s’oblidin el carnet CUC. És necessari reservar entrada de forma anticipada a través del web d’Entrápolis.

Cal recordar que el teatre del Casal ha estat adaptat per complir amb totes les mesures de seguretat vigents, amb més separació entre assistents de diverses bombolles, entrades i sortides diferenciades, punts de gel hidroalcohòlic i control de temperatura, entre altres mesures.