La Xarxa de Turisme Sostenible de la Conca de Barberà, Xats Conca, acull una jornada de connexió i networking per millorar la promoció de la comarca i generar noves oportunitats econòmiques al sector del turisme tan malmès a causa de la crisi derivada de la Covid-19.

La jornada s’adreça a tot el sector turístic motivat a complementar, enfortir i aprofitar les oportunitats que genera la comarca a través de l’intercanvi d’informació i connexió de persones i empreses que treballen en l’àmbit del turisme. Les empreses que vulguin participar han de presentar un vídeo de dos minuts fins al 20 de maig i entregar-lo a xatsconca@gmail.com o turismeconca@concadebarbera.cat.

L’acte s’ha endarrerit per dur-se a terme els dies 24 de maig i 3 de juny per adaptar-se així a les restriccions actuals. Inicialment ja es contemplava de fer-lo de manera semipresencial amb presentacions digitals de les empreses i agents turístics públics i privats el dia 24 de maig i en dues franges horàries. Ara, s’obre el calendari per posar data a entrevistes curtes i en format presencial el dia 3 de juny.