Aquestes darreres setmanes, s’ha remodelat i actualitzat el Centre Obert ubicat al Casal d’Entitats de Montblanc.

Els serveis d’intervenció socioeducativa formen part dels serveis socials bàsics. L’objectiu d’aquest servei és realitzar atenció als infants i adolescents que es troben en situació de risc, i també la intervenció de suport, acompanyament, capacitació i tractament amb les seves famílies; posant èmfasi en la intervenció davant les situacions de risc d’acord amb el seu nivell de gravetat. La coordinació i gestió d’aquests serveis van a càrrec d’una educadora social que realitza activitats amb el col·lectiu cada tarda, de dilluns a divendres.

D’aquesta manera, s’han realitzat millores a l’espai com pintura, penjadors, mobiliari funcional i adaptat a les necessitats de les activitats que s’hi realitzen. Així, es podran desenvolupar més adequadament els projectes als infants amb unes condicions més adequades.

Segons la regidora de serveis socials, Carme Pallàs, ha afirmat que «amb aquestes reformes es millora substancialment un espai que presta un servei imprescindible per Montblanc».