Després d’un any sense poder-se celebrar degut a la situació derivada de la Covid-19, el concurs de Rapsodes Font Baixa torna a l’Espluga de Francolí, però no ho farà de manera presencial al Casal sinó que es traslladarà al format virtual per poder complir les restriccions vigents.

L’acte se celebrarà a través del YouTube del Casal de l’Espluga i l’Espluga FM Ràdio el proper 21 de març a partir de les 12 del migdia on es podran veure i escoltar als participants recitant el poema de Marta Pessarrodona ‘Per si algun dia no pots creure res’ i un de tria pròpia.

ÀUDIO: L’impulsor del concurs de Rapsodes, Josep Maillo, explica els dos poemes que s’han de recitar

Per participar-hi hi ha de marge fins al proper 1 de març, però és necessari realitzar una inscripció prèvia al correu info@casaldelespluga.cat. Per presentar les proves cal gravar al concursant en dos vídeos individuals, un per cada poema, amb un fons neutre, en format horitzontal i de mig cos en amunt.

ÀUDIO: La responsable del Casal, Eva Bonet, específica quin és el format d’enguany

El jurat deliberarà prèviament i emetrà el veredicte el mateix 21 de març. Els premis no varien conforme a anys anterior i es farà entrega de 300 euros al guanyador, 200 euros a qui hagi quedat en segona posició i 100 al tercer.