“La Rua d’anar per casa” es podrà veure aquest dissabte en directe a les 7 del vespre en format televisiu al portal web d’aquesta casa. És el nom que enguany adopta la desfilada i concurs de disfresses que es farà de manera virtual en substitució de la rua pels carrers que cada any aplega centenars de persones. Amb la retransmissió l’equip de l’Espluga Audiovisual repetirà l’experiència iniciada amb motiu de la visita dels Reis d’Orient.

Aquesta gala projectarà els vídeos que els espluguins i espluguines poden enviar, com a màxim, al llarg d’aquest dijous amb la seva disfressa a carnavalespluga@gmail.com. En total, la Comissió Cívica repartirà 10 premis per un valor total de 650 euros que revertiran en els establiments del sector de la restauració del municipi. Dos dels premis seran per votació particular, fet pel qual la Comissió anima a la ciutadania ha seguir la desfilada de dissabte i votar en directe les millors disfresses.

CONSULTA EL PROGRAMA D’ACTES DEL CARNAVAL

Els espluguins i espluguines hauran de votar

En concret, els espluguins i espluguines podran decidir el premi de la millor disfressa per votació popular i també quina és la disfressa del segle, valorant el conjunt de fotografies que s’han publicat a les xarxes socials amb l’etiqueta #ladisfressadelsegle. El formulari de votacions s’habilitarà al Facebook del Carnaval de l’Espluga de Francolí.

Dijous gras, dia d’arribada del Carnestoltes

Aquest dijous 11 de febrer arribarà a l’Espluga el Carnestoltes i ho farà fent un petit recorregut pels carrers de la vila. Serà a partir de les 5 de la tarda, però la Comissió Cívica no ha volgut concretar exactament on serà ni quan per evitar qualsevol aglomeració.