Aquest diumenge 7 de febrer, Junts va celebrar l’acte central de campanya a Montblanc per les eleccions del proper 14 de febrer al Parlament de Catalunya, al qual es va convidar als ex-alcaldes del municipi. Un dels punts més important del míting va ser la connexió amb Puigdemont des de Waterloo, qui va agrair la feina realitzada als ex-alcaldes presents. També hi era en format online el conseller Lluís Puig des de Brussel·les.

En aquest sentit, l’acte va reunir als ex-alcaldes de Montblanc, així com  destacats representants de la vila, regidors, montblanquins i conquencs. Entre els ex-alcaldes presents hi havia en Josep Gomis, Josep Recasens, M. del Carme Domingo vídua de Dionís Mestre, Lluís Roselló, Josep M. Borràs, Carles Carreras i Josep M. Campdepadrós, juntament amb l’actual alcalde del municipi Josep Andreu.

També hi eren presents la candidata número 8 de Junts i regidora de turisme i joventut de l’Ajuntament de Montblanc Núria Besora, així com el número 3 de Junts i montblanquí Eusebi Campdepadrós. Junts van defensar el catalanisme pel qual, amb paraules de Campdepadrós, ha lluitat sempre la vila de Montblanc. Finalment, la número 2, de les Terres de l’Ebre, Mònica Sales, va fer una crida al vot útil per “votar llibertat, dignitat i amnistia, i no permetre un nou tripartit”.

Un acte on no hi va faltar el toc cultural amb la veu catalana d’Oyuna Baturova que va fer emocionar a tots els presents amb “País Petit”.