Durant l’any Palau Farré, l’escola Martí Poch de l’Espluga de Francolí ha organitzat una sèrie d’actes i tallers relacionats amb la vida del pintor. Entre elles, una desfilada amb disfresses inspirades en l’obra del pintor montblanquí.

Durant aquesta setmana de Carnaval l’escola espluguina ha organitzat cinc dies temàtics com anar a classe amb pijama, amb barret o ulleres de sol i finalment el divendres 12 de febrer es culminaran els actes amb una disfressa dedicada a Palau Farré o la seva obra.

La desfilada serà a 2/4 de 4 de la tarda al pati de l’escola, amb sa majestat Carnestoltes presidint la desfilada amb ajuda dels alumnes de 6è.

Un any dedicat a l’obra del pintor

Durant tot aquest any els alumnes de l’escola Martí Poch estan estudiant l’obra de Maties Palau Farré tot relacionant els seus quadres amb l’actualitat. Una de les últimes activitats realitzades va cohesionar el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau amb diversos quadres de l’artista on es mostra un colom com a símbol de la pau.