‘Com mantenir viva l’entitat quan no podem sortir al carrer?’ és el nom de la nova sessió formativa que a preparat l’Oficina Jove de la Conca de Barberà per proporcionar recursos a les entitats per a generar continguts malgrat l’actual situació d’emergència sanitària per la Covid-19. 

Es tracta d’una formació en línia, gratuïta, amb la qual es pretén donar a conèixer aplicacions que les entitats de la comarca puguin utilitzar per ajudar a generar continguts audiovisuals per ser publicats als mitjans i alhora mantenir la seva activitat sense realitzar actes presencials.

El Centre d’Estudis i Suport Associatiu serà l’encarregat d’impartir aquestes dues hores de formació a les persones assistents. L’acte tindrà lloc el divendres, 26 de febrer, de les 6 a les 8 del vespre, i està adreçada a les persones dirigents d’entitats de la comarca.

Cal realitzar la inscripció a través d’aquest enllaç o contactant amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.