La Conca de Barberà tindrà diversos candidats i candidates a les llistes electorals de Tarragona a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer.

Una de les llistes amb més cares de la comarca és Junts per Catalunya. Josep Andreu, alcalde de Montblanc, tancarà la llista per Tarragona. Exmilitant d’ERC, Andreu es va unir a principis d’any al projecte de Junts i forma part de l’executiva nacional del partit. A la llista per Tarragona també hi haurà Eusebi Campdepadrós, amb arrels montblanquines, a la tercera posició, mentre que Núria Besora, regidora a l’Ajuntament de Montblanc i coordinadora del partit a la comarca, serà la número 8.

A ERC també hi ha representació de la comarca a la llista per Tarragona. El regidor a l’Ajuntament de Montblanc i president del partit a la conca, Oriol Pallissó, és el candidat número 6 de la llista dels republicans. És, segurament, dels conquencs més ben posicionats a les llistes per poder obtenir representació al Parlament. La també regidora a l’Ajuntament de Montblanc, Judit Pere, ocupa la vuitena posició de la llista de suplents.

Un altre partit amb conquencs a les seves llistes és el PDeCAT. Sara Janer, alcaldessa de Pontils, ocupa com a independent la posició número 9 a la llista, mentre que Marc Rovira, alcalde de Barberà, ocupa la posició número 15 per Tarragona.

El PSC també incorpora a la seva llista gent de la comarca. És el cas del regidor dels socialistes a l’Ajuntament de Montblanc, Juanma Cabello, que ocupa la posició número 15 del partit a Tarragona. Eloi Menasanch, vinculat a Vilanova de Prades, ocupa la novena posició de la llista.

D’altra banda, un partit que actualment no té representació al Parlament, Front Nacional de Catalunya, tindrà com a cap de llista per Tarragona a l’espluguina Maria Montserrat Guasch. El seu fill, Oriol Garcia Guasch, serà el número 8 de la llista per Tarragona.

1 COMENTARI

  1. Només la Montse ens pot portar a la independència. Vota FNC. P*ta ESPANYA i avall tots els que no son catalans purs!