L’Ajuntament de Sarral posa a disposició de la ciutadania, des d’aquest dimecres 27 de gener, una nova pista de pàdel situada al costat del pavelló municipal.

Un projecte contemplat als pressupostos pel 2021, que va superar els 2,5 milions d’euros, dels quals 15.000 van estar dedicats a la construcció de la pista de pàdel i 15.000 més a adequar la zona propera, on també es preveu instal·lar una pista d’skate.

La matrícula per fer esport en aquesta nova pista de pàdel tindrà un preu de 15 euros, que pujaran a 20 euros quan s’obrin els vestuaris. El preu pels matriculats d’una hora i mitja de pista serà de 2,50 euros en horari diürn i 3 euros en horari nocturn. Els no matriculats hauran de pagar 3,50 euros i 4 euros respectivament.

L’horari d’obertura de la pista serà de dilluns a divendres de 4 de la tarda a 10 de la nit i els dissabtes de 4 a 7 de la tarda. Es poden fer reserves trucant al 618459940 i els pagaments s’efectuaran de manera presencial al pavelló.

Una aplicació per demanar hora

D’aquí a unes setmanes es posarà a disposició de la ciutadania una aplicació a través de la qual els ciutadans podran demanar hora per assistir a la pista de pàdel. Les sessions es pagaran a través de la mateixa aplicació i també es podrà utilitzar per buscar altres jugadors interessants en compartir una sessió.