El Departament de Salut ha notificat aquest dissabte un augment de pacients de la comarca ingressats amb covid-19 als hospitals (+12) durant la última setmana. Actualment romanen ingressades 13 persones de la Conca als hospitals del Camp de Tarragona.

No obstant això, el risc de rebrot a la Conca de Barberà ha baixat en una setmana en 112 punts, i s’ha situat en els 655 aquest dissabte. Cal recordar que a partir dels 200 punts les xifres indiquen un risc molt alt que l’epidèmia es descontroli. En canvi durant la darrerea setmana ha augmentat la velocitat de contagi del coronavirus, que ha passat de 0,85 a 0,98.

Així mateix, la conselleria ha comunicat 47 positius de coronavirus durant la última setmana i una defunció. Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat 781 contagis i 22 morts. Actulament Blancafort és el municipi de la comarca que té el risc de rebrot més alt amb més de 5.500 punts.