La Conca de Barberà torna a poc a poc a la normalitat després que la borrasca Filomena afectes al dia a dia de tota la comarca. Durant tota la setmana fins avui, han estat tallats els serveis de Rodalies entre Lleida i Picamoixons – La Plana oferits per les línies R13 (Lleida- Barcelona per Valls) i R14 (Lleida- Barcelona per Tarragona i Reus).

Finalment avui s’han restablert les línies afectades pel temporal, però a primera hora del matí, tant l’R13 com l’R14, no oferien parades comercials a l’Espluga de Francolí i Vimbodí i Poblet i Montblanc per les afectacions que encara deriven de la nevada. A hores d’ara, segons confirmacions de Renfe, ja s’ha normalitzat el servei de trens amb accés a totes les estacions.

Fora de la Conca de Barberà, també es restableix el trànsit ferroviari a les estacions de Riudecanyes-Botarell, Les Borges del Camp i Duesaigües-L’Argentera a la línia R15.