L’Ajuntament de Montblanc comença aquest dijous unes obres de millora al carrer Barranc del Mas de Bulló, darrere de l’escola Les Muralles i l’Institut Martí l’Humà. El carrer presenta un molt mal estat de conservació, amb clots i desperfectes.

Les obres, que mantindran el carrer tallat fins al proper dissabte 16 de gener, permetran millorar l’asfaltatge durant uns mesos. Aquesta actuació és de caràcter provisional a l’espera de poder fer una pavimentació completa del carrer pròximament per tal de millorar, definitivament, el ferm i poder canalitzar el barranc per evitar problemes de riuades.

Està previst que el carrer es torni a obrir al trànsit el proper dissabte 16 de gener a les 9 del matí, a l’espera de les obres definitives. També hi haurà talls al trànsit i als vianants a l’accés al carrer Major per Sant Francesc fins al 23 de gener a causa de la construcció del portal.