El Club Atlètic Espluguí (CAE) ha donat a Drac Actiu un xec amb valor de 650 euros per ajudar en la situació actual que està vivint l’empresa, derivada de la Riuada de l’octubre de 2019 i de la crisi del Coronavirus. La quantitat extreta és el resultat de les donacions rebudes per la Cursa de la Llufa.

ÀUDIO: La Chantal Puig i la Laly Puig, membres de Drac Actiu, argumenten en què s’invertiran els diners rebuts

Un total de 130 persones van participar en la cursa, ja fos únicament amb donacions o realitzant la ruta programada pels afores de l’Espluga. Les inscripcions tenien un preu de 5 euros, els quals anaven destinats a ajudar a l’empresa Drac Actiu. Un canvi en el format habitual, ja que els diners recaptats per aquesta cursa es solien donar a La Marató de TV3.

ÀUDIO: La coordinadora de curses del CAE, Cristina Palau, explica quants participants han rebut

No és l’únic canvi que ha rebut la cursa aquest any, ja que es podia realitzar a qualsevol hora del dia a peu, corrents o inclús en bicicleta. El recorregut s’iniciava al Camp de Futbol, pujant per Mirmanda, fent la volta al castell i es baixava pel riu sec tornat al punt de partida pel conegut com el camí de la caseta de la Noe.