Les carreteres de la Conca de Barberà han tancat l’any amb una disminució de morts. El Servei Català de Trànsit ha informat a l’EFMR el balanç de sinistralitat del 2020 on s’hi aprecia una disminució generalitzada a tot Catalunya.

Durant l’any 2020 ha mort 1 persona en carreteres conquenques interurbanes a conseqüència d’accidents de trànsit. Al 21 d’abril hi va haver un sinistre de trànsit al punt quilomètric 40,5 de l’N-240 a l’Espluga de Francolí. Una furgoneta va xocar contra la tanca de seguretat i, com a conseqüència, va morir el conductor del vehicle. Es tracta d’un home de 69 anys, A.A.M., veí de l’Albagés.

Aquesta ha estat l’única víctima mortal de l’any 2020, un any en què les restriccions imposades amb motiu de la pandèmia del coronavirus han impactat directament en la mobilitat de la població.

Els últims dos anys s’ha produït un augment de les víctimes mortals després que durant vuit anys la comarca no registres cap víctima mortal en accidents de trànsit. L’any 2019 es va revertir la situació i va tancar amb 2 morts.