L’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt ha organitzat diverses activitats per aquestes festes de Nadal, pensant en els petits i no tan petits.

El dissabte 19 de desembre a la Plaça Major de Sta. Coloma de Queralt es va celebrar  la cinquena edició del Blanc Mercat, una proposta de mercat de Nadal organitzada per les colomines Mireia Calçada i Marta Bartolí. Els assistents van poder gaudir d’una àmplia varietat de productes de proximitat i d’un taller per a infants. La jornada es va acabar amb un concert de música en directe amb «Things and flower band».

El mateix dissabte a la tarda l’Ajuntament oferia un concert amb ritmes de brasil a càrrec de duet Acaua, a la sala gran del castell.

Dissabte 26 de desembre la patgessa Sarina va recollir les cartes que li van portar els nens i les nenes de Santa Coloma per poder-les entregar als Reis d’Orient. Els que ho volien també podien fer cagar al Tió, seguint en tots els casos les mesures de prevenció que requereix la situació actual.

Imatge: startap.cat / Ajuntament de Santa Coloma de Queralt

El diumenge 27 de desembre l’Orfeó de Santa Coloma va oferir un concert de Nadales a la Plaça de l’Església i a la Plaça Major. Com que enguany a causa de les restriccions els cantaires no van poder anar a cantar a la residència de gent gran, es va enregistrar amb vídeo l’assaig previ perquè des de la residència també puguin gaudir de la música i de l’esperit nadalenc que evoquen activitats com aquesta.

Dilluns dia 28 de desembre es va realitzar una presentació sobre el projecte professional de la Núria @nuriadenadur, empresària i youtuber (sorpresasdivertidas) que es dedica al món infantil.

A la tarda a l’Estrella es va presentar “l’Ona i el fred”, una proposta teatral infantil que va satisfer els gustos de petits i grans.

Imatge: startap.cat / Ajuntament de Santa Coloma de Queralt