A partir del 19 de desembre arranca a la Conca de Barberà la campanya ‘Ara toca fer Conca’, que té la intenció d’animar als habitants de la Conca de Barberà a fer turisme per la comarca.

Aquesta és la primera campanya interna, no dedicada al turisme exterior, que realitza el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i que consisteix en el sorteig de 25 lots de productes ‘Fets a la Conca’ i 25 experiències variades per tota la comarca.

ÀUDIO: La tècnica de turisme del Consell Comarcal, Mireia Bonet, explica la importància d’aquesta campanya

Per participar-hi només és necessari anar a espais visitables o als restaurants de la Conca de Barberà i enviar una fotografia de l’entrada o tiquet d’un establiment al WhatsApp 671950648 amb el nom i cognoms de la persona participant escrits.

El sorteig es farà el dia 8 de març de 2021 i s’informarà per Whatsapp als 50 guanyadors o guanyadores. Els premis es recolliran al Consell Comarcal del dia 9 al 19 de març; per recollir-lo s’haurà d’entregar l’entrada o el tiquet original.