L’Associació Feminista de Blancafort celebra aquestes festes amb el lema ‘Nadal Feminista’ i la realització d’un total de 4 activitats repartides entre desembre i gener per reivindicar els actes de Nadal equitatius i donar a conèixer l’associació, que va néixer tot just fa un any.

Les activitats començaran el dissabte 19 de desembre amb l’acte ‘Vine a jugar a futbol la pista municipal’ que s’iniciarà a les 11 i mitja del matí. El diumenge 20 de desembre a les 5 i mitja de la tarda al local social de Blancafort és dura a terme la xerrada ‘Elles entre el cel i l’infern – Les dones de la (nostra) religió’.

Els actes continuaran el dimecres 23 de desembre amb un debat sobre quines joguines han de portar els Reis Mags que es publicarà a les xarxes socials de la mateixa associació. Finalment, el dilluns 4 de gener es realitzarà un contacontes a les 12 del migdia al Local Social que anirà acompanyat d’un taller de punts de llibre que tindrà un preu de 2 euros pels socis i sòcies i 3 pels que no ho siguin. En aquest últim acte és necessari dur un estoig amb colors per realitzar el taller.

En totes les activitats és necessari dur la mascareta per poder-les realitzar mantenint totes les mesures sanitàries vigents.