La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola ha decidit crear una activitat nadalenca adaptada a la situació actual. Per fer-ho s’ha creat un advent gegant amb ‘contes misteriosos’. Una activitat pensada per dinamitzar les visites de  famílies i infants els dies previs a les Festes de Nadal.

Totes les tardes de l’1 fins al 23 de desembre, menys els dimecres, els més petits podran participar en una descoberta de contes en un calendari d’advent, on cada dia hi trobaran un conte misteriós que hauran d’endevinar. 

La bibliotecària entregarà un cartronet on durant dotze dies, s’haurà d’anotar el títol del conte misteriós descobert en el calendari d’advent. Un cop ple el cartronet i entregat els infants i famílies participants entraran en el sorteig de 2 vals-regals a la Llibreria Papereria Índex valorats en 30 euros cadascun

S’hauran d’endevinar un total de 10 contes clàssics i dos contes que han estat llegits al club de lectura infantil “Menjallibres” i al club de lectura juvenil “Imagiteca”. Les famílies poden passar a recollir els cartronets a la Biblioteca en horari d’obertura al  públic.