Les obres per recuperar la normalitat a l’Avinguda Catalunya i la Font Baixa de l’Espluga, la zona més afectada per la riuada, es troba en estat avançat havent finalitzat ja alguns dels treballs necessaris com la reposició de les baranes de l’Avinguda Catalunya. Es tracta d’una actuació conjunta entre la Generalitat, que col·loca les baranes, i l’Ajuntament, que les pintarà.

Pel que fa a la resta de baranes de la zona, encara està pendent de realitzar la col·locació dels passamans situats a l’altra banda del pont de la Font Baixa, en aquest cas seran subministrats per la Generalitat i l’Ajuntament s’encarregarà de la seva col·locació i fer els treballs pertanyents a terra.

També es faran diversos treballs a les rotondes afectades amb la col·locació de noves proteccions i l’arranjament de tot l’exterior de la rotonda de la Font Baixa, fortament afectada per la riuada. Aquestes feines les dura a terme la Generalitat i un cop finalitzades l’Ajuntament s’encarrega de l’enjardinament de la zona.