L’escriptora Maria Carme Poblet, nascuda a l’Espluga de Francolí i coneguda per obres com ‘Pluja sobre Terra Molla’ o ‘L’Allargada Ombra d’una Perversió’, ha avançat a l’EFMR que ja té enllestida una nova novel·la que es troba actualment guardada al calaix a l’espera de poder iniciar els tràmits editorials. L’obra, que en aquesta ocasió no està basada en fets reals, és un relat d’investigació i crims inspirada en el segle XXI.

Aquest llibre no és l’únic que està en camí, i és que l’escriptora ha explicat que ja està treballant en una altra novel·la, però que la situació actual i els enterraments en les presentacions fa que, de moment, aquestes noves històries encara siguin una incògnita i triguin un temps a veure la llum.

Pel que fa a la situació de pandèmia, Maria Carme Poblet admet que no ha sigut un impediment per la seva creativitat sinó al contrari, li ha donat més temps per desenvolupar aquestes noves novel·les que fa temps que tenia al cap i ha pogut plasmar al paper aquests mesos de confinament.

Presentació de ‘Crims de la Pobla’

Maria Carme Poblet va publicar el passat mes d’abril la novel·la ‘Els Crims de la Pobla’, la qual també es troba aturada a l’espera de reprendre les presentacions que han quedat suspeses per la Covid-19, com és el cas de les que s’havien de realitzar a Montblanc o Vilavella del Camp.

ÀUDIO: Maria Carme Poblet parla sobre la suspensió de les últimes presentacions programades