Durant tot el mes es completarà el desplegament de fibra òptica a Vimbodí i Poblet, un nou servei de connectivitat que aportarà un salt qualitatiu en la capacitat i velocitat d’accés a Internet de totes les llars i empreses de la localitat. Un servei clau per al desenvolupament social i empresarial de la zona, que pot ajudar a evitar el despoblament.

Gràcies al desplegament, els veïns podran gaudir de l’Internet més ràpid del país, amb velocitat de 1.000 Mb de descàrrega i 300 Mb de pujada, a un preu que el consistori etiqueta com a “molt competitiu”. Es pot contractar aquest servei per 34.99 euros al mes i es podrà configurar un paquet de serveis a mida.

El desplegament d’aquesta nova tecnologia s’ha dut a terme després d’un acord entre l’Ajuntament i l’empresa Einesa Cable, que fan possible el desplegament de serveis que ofereix l’operador de fibra òptica Adamo a la localitat.

1 COMENTARI

  1. Que no passi com a Sarral, on l’anterior alcalde convergent va signar un tracte a cegues i ara la fibra tan sols arriba a part del poble

Comments are closed.