L’Ajuntament de Sarral ha decidit suspendre les celebracions habituals de Tot Sants a causa de la situació actual de pandèmia que està vivint el país. D’aquesta manera aquest any no se celebrarà la tradicional Castanyada, la recerca de caramels de la canalla fora de l’horari del toc de queda i el Túnel del Terror que organitza habitualment la Comissió de Festes.

Des del consistori han volgut recordar a la població que a causa del toc de queda aprovat aquest passat diumenge, no està permesa la sortida lliure al carrer a partir de les 10 de la nit. El fet que no es puguin reunir més de 6 persones impedeix també celebrar la festivitat durant el dia.

D’altra banda, sí es podrà visitar el cementiri municipal per dipositar flors en memòria dels difunts. El toc de queda no coincideix amb els horaris d’obertura previstos que aquest Tots Sants són: del 24 al 28 d’octubre de les 10 del matí a la una del migdia; el 29 i 30 d’octubre de 10 del matí a la una del migdia i de les 3 de la tarda a les 6; el 31 d’octubre i l’1 de novembre l’horari serà de 10 del matí a 6 de la tarda. Finalment, el 2 de novembre es podrà visitar el cementiri de 10 del matí a 2 del migdia.