El passat 23 de setembre la població de Sarral va iniciar un curs per formar a guies voluntaris per realitzar rutes pel municipi. Una acció que des de l’Ajuntament s’ha impulsat per donar formació a les guies que durant anys ja han realitzat aquestes rutes de forma gratuïta.

Una acció amb la qual es vol donar coneixements sobre el municipi i la realització d’aquest tipus d’activitat. Cal destacar que eren diverses les guies que ja realitzaven aquestes rutes pel municipi amb visites, entre d’altres, a l’església, les cases modernistes i una degustació final en un dels cellers del municipi.

La formació, iniciada el passat 23 de setembre i fins al 5 d’octubre, un total de 15 dies, compta amb dos vessants: Una formació històrica per part de Damià Amorós i una formació dedicada a quina ha de ser la vessant més física a l’hora de posar-se davant d’un grup, dirigida per la Cristina Villanueva.

ÀUDIO: La regidora de Turisme de Sarral, Victòria Cañis, explica qui s’ha apuntat a aquest nou curs de guies de Sarral 

El preu de la formació és de 5 euros per tots aquells, veïns o no, que es vulguin apuntar a la formació. En el cas de les quatre guies que ja realitzaven aquest servei voluntari poden gaudir de l’activitat de forma gratuïta.