Un divendres més ens complau fer-vos una estona de companyia.

Avui el Miquel i jo us hem fet una tria de cançons que com sempre, esperem que siguin del vostre gust.
No us preocupeu si no ens podeu escoltar avui, demà dissabte a la mateixa hora ens tornareu a trobar, si sintonitzeu l’Espluga Fm Radio.

Ens hem proposat (no és la primera vegada), no marejar-vos amb dades i noms que un cop dits no recordarem ni nosaltres mateixos ni per descomptat vosaltres. D’aquesta manera podrem dedicar més temps a la música que és la part important del programa. Així i tot i coneixent-nos, segur, segur que se’ns farà difícil.

Teniu el nostre permís per posar-nos a parir si trobeu que fa falta.

No us donarem el nostre mòbil ni tan sols el nostre correu electrònic però, ens ho podeu fer saber amb els vostres comentaris al grup del programa que tenim al Facebook. Siguin o no favorables, sempre sempre, seran benvinguts.