Els Mossos d’Esquadra han controlat aquest diumenge al matí l’accés al camí de Castellfollit un cop arribat al màxim d’aforament permès de vehicles.

A les 10 h del matí ja s’ha hagut de tancar l’accés després que les prop de 80 places del pàrquing de l’Àrea de Lleure de la Roca de la Bella i la casa de Castellfollit estiguessin plenes.

Els voltants de l’entrada al camí també estaven saturats (Imatge: Pep Morató)

Segons ha pogut saber l’EFMR la majoria de gent anava a fer l’itinerari micològic de Castellfollit on al llarg del recorregut es troben diversos bolets pintats als arbres que només es poden veure en una posició visual concreta.

L’aglomeració de gent a l’itinerari micològic del Bosc de Poblet és habitual cada tardor; però, segons reconeix l’òrgan gestor del Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet, “no al nivell d’aquest any”. De fet el PNIN recomana visitar l’itinerari a la tarda i no en cap de setmana per evitar la massificació de gent durant el recorregut.