Salut i el Banc de Sang i Teixits organitzen per aquest proper dimarts 13 d’octubre una donació de sang a l’Espluga de Francolí. És necessari que aquelles persones que vulguin participar facin la seva reserva a través d’internet per evitar aglomeracions.

A part de la reserva prèvia, hi ha altres novetats per poder assegurar una donació segura. El procediment serà el següent: Es demanarà als participants que es rentin les mans i se’ls donarà un boli d’un sol ús per emplenar el qüestionari corresponent, el qual també es pot omplir online. Finalment es prendrà la temperatura i després ja es procedirà amb la donació de forma habitual. El personal dura la mascareta en tot moment.

Les donacions es duran a terme al CAP de l’Espluga de 5 de la tarda fins a les 9 de la nit, però cal insistir en la importància de reservar online, ja que degut a les noves mesures només s’atendrà a aquelles persones que hagin demanat hora amb antelació.