L’Escola Martí Poch de l’Espluga de Francolí ha activat el protocol de covid-19 aquest dilluns després que un dels alumnes del centre hagi donat positiu per coronavirus. Es tracta d’un alumne d’educació infantil que ha donat positiu en una prova PCR aquest dilluns.

Tal com marca el protocol, el grup bombolla del qual forma part l’infant haurà de quedar confinat durant 10 dies. En concret són 11 alumnes de P5 i 1 tutor que aquest dimarts ja no van acudir al centre i se’ls va sotmetre a tots ells a una prova PCR, segons ha pogut saber l’EFMR.

El Centre d’Atenció Primària de Montblanc es va personar fins a l’escola per fer les 12 proves i de moment no en saben els resultats.

D’aquesta manera, l’Escola Martí Poch és el primer centre educatiu dels 27 centres de la comarca que té un grup confinat en el nou curs escolar per un positiu de la covid-19.