Aquest dimarts és el primer dia en què es pot recollir el kit de cubells i bujols pel servei porta a porta que s’instaurarà a l’Espluga de Francolí a partir del 19 d’octubre. Aquelles persones que recullin els kits per casa ho podran fer al vestíbul del casal els dies 6, 7, 8, 9, 10, 13 i 14 d’octubre de 10 a 1 del migdia i de 4 a 7 de la tarda.

Per recollir el kit en cas de ser gran productor cal acudir al vestíbul del casal també els dies 6, 7, 8, 9, 10, 13, 14 d’octubre però en aquest cas d’11 del matí a 5 de la tarda. En aquest cas és necessari dur una butlleta que s’haurà entregat prèviament, amb totes les dades emplenades.

El repartiment dels kits de recollida selectiva s’han iniciat aquest dimarts 6 d’octubre (Foto: Laia Molné)

Aquest nou sistema s’iniciarà el 19 d’octubre i per fer-ho s’estableix un calendari segon el qual els dilluns es recolliran els envasos, el dimarts la brossa orgànica i el cartó, el dijous els envasos i la brossa orgànica i el diumenge serà l’últim dia de recollida mantenint la brossa orgànica i afegint la resta. Caldrà treure cada dia la fracció corresponent al carrer entre les 8 i les 10 de la nit.

Pel que fa al calendari de recollida comercial s’haurà de treure la brossa a partir de les 8 de la nit i l’orde serà el següent: Tots els dies, de dilluns a diumenge es recollirà la brossa orgànica, els dilluns i dimecres també es recolliran envasos, els dimarts paer i cartó i el diumenge la resta.