Després d’un any complicat, el Club Hípica Francolí es col·loca en bona posició amb dues victòries al Campionat celebrat el cap de setmana del passat 19 i 20 de setembre al Centre Hípica de Torredembarra.

L’espluguí Aleix Poblet Montero va aconseguir la primera posició en la modalitat de salts d’obstacle en la categoria de Ponis C2. En el mateix campionat la mollerussenca Noa Moya Guerrero, que competeix en nom del Club Hípica Francolí, va aconseguir la segona posició en aquesta mateixa categoria.

Uns resultats que des del Club s’ha valorat com a positius després d’un any complicat per la situació actual. Cal remarcar que durant tres anys consecutius el club ha obtingut els primers llocs al Campionat de Catalunya, les finals de la Copa Catalana i les lligues de Lleida i Tarragona.

Des del final del confinament el club ha participat en diverses activitats com alguns concursos territorials o la Ruta de la Cerdanya durant el mes d’agost, que va tenir una duració d’una setmana. Durant el mes d’octubre es competirà per la Copa Catalana i al novembre arribarà el torn de la final de la lliga de Tarragona.