El proper dissabte 10 d’octubre el Consell Comarcal realitza una ruta per Montornès i el Pinetell, dos indrets que han classificat com a ‘pobles perduts’ per ser dos antics nuclis de poblament medieval.

Durant el recorregut, amb sortida al Mas de la Sabatera, es visitarà l’ermita de Santa Anna de Montornès i les restes de sant Pere del Pinetell. L’activitat s’iniciarà a les deu del matí i durarà fins a les dues de la tarda.

Des de l’organització es recomana portar un vestuari còmode, aigua i la mascareta per realitzar l’activitat. És necessari fer reserva prèvia a través del 977860349 o enviant un correu a info@mccb.cat.

Dues activitats més gratuïtes al centre de Montblanc

També el dissabte 10 d’octubre a les 10 del matí es podrà realitzar un taller de creació de models 3D  a partir dels elements del santuari de la Mare de Déu de la Serra de Montblanc mitjançant l’ús d’un telèfon intel·ligent.

També dissabte a les onze i mitja amb quedada a l’Església de Sant Miquel de Montblanc es realitzarà una visita guiada organitzada per Catalonia Sacra a l’interior de l’església. Per ambdues activitats és necessari reservar plaça al correu reserves@cataloniasacra.cat.