Els Amics de Sant Magí se sumen a celebrar les Jornades Europees de Patrimoni organitzant visites guiades per donar a conèixer el patrimoni arquitectònic i cultural de Sant Magí i la Brufaganya. Les visites es realitzaran els dies 9, 10 i 11 d’octubre de dotze del matí a dues de la tarda.

Aquest any l’aigua serà la protagonista i els participants podran anar fins al pou artesià que alimenta les Fonts de Sant Magí, un espai amb molt poca explotació turística i es visitarà l’exposició ‘Sant Magí. El miracle de l’aigua’ que estarà instal·lada a l’interior del santuari.

També es parlarà de les festes de la portada de l’aigua a diferents poblacions: Tarragona, Cervera, Igualada, Copons, La Llacuna i Tàrrega, de les antigues processons dels anys de sequera, del molí que van construir els frares ben a prop de les Fonts, entre d’altres