L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha decidit reobrir tots els parcs infantils i les fonts públiques del municipi. Una decisió que s’ha pres amb totes les mesures de seguretat possibles per evitar que aquestes zones es converteixin en focus de contagi, per això els parcs seran netejats tres vegades a la setmana. 

Els parcs del Rovelló, Espluga Park i el de la plaça Sant Isidre ja estan oberts després que el passat dilluns es realitzessin tasques de desinfecció i es netegessin a fons. Pel que fa a la resta de parcs del municipi s’aniran obrint al llarg d’aquesta setmana, ja que encara s’estan duent a terme les neteges necessàries. A més, el parc del Freginal trigarà uns dies més a reprendre la normalitat, ja que s’han de realitzar algunes feines extres a la zona.

ÀUDIO: El regidor de Serveis Municipals de l’Espluga, Xavier Rosell, ha explicat quines mesures s’estan duent a terme als parcs

Pel que fa a les fonts del municipi també tornen a estar obertes al públic però es demana a aquelles persones que vulguin utilitzar-les que ho facin de manera controlada, rentant-se les mans amb la mateixa aigua i intentant tocar la font el mínim possible. Les fonts es netejaran habitualment però no es podrà dur un control exhaustiu de cada persona que les utilitzi.

ÀUDIO: Xavier Rosell parla sobre l’obertura de les fonts municipals amb ús responsable

https://twitter.com/ajtlespluga/status/1308134450425987072