El passat 31 d’agost va desaparèixer la pancarta a favor dels polítics presos que penjava de la façana de l’Ajuntament de Montblanc. Aquest passat dimarts es va col·locar de nou una altra pancarta i el dimecres al matí havia tornat a desaparèixer, juntament amb la bandera de la plaça de Sant Francesc.

Des de l’Ajuntament de Montblanc denuncien els fets afirmant que aquest acte ha estat realitzat per “uns suposats defensors de la llibertat que actuen amagats de nit”.

La pancarta ja havia desaparegut en més ocasions

No és la primera vegada que es repeteix aquesta situació, ja l’any 2018 es va denunciar dues vegades la desaparició d’aquesta mateixa pancarta. En ambdós casos el consistori va tornar a col·locar una de nova.

La mateixa nit van desaparèixer pancartes i banderes de tota la comarca

Un grup anònim en contra de l’independentisme va compartir a xarxes socials una fotografia on surten diverses pancartes i banderes a favor de l’alliberació dels polítics presos que van desaparèixer de diverses poblacions de la Conca de Barberà durant la mateixa nit.

https://twitter.com/GLP_Penedes/status/1306533403949400064