L’Ajuntament de Montblanc ha denunciat el matí d’aquest dilluns la desaparició de la pancarta a favor de la llibertat dels polítics catalans presos que penjava del balcó principal de la Casa de la Vila. També s’ha arrancat l’estelada que estava penjada al pal del balcó, conjuntament amb la pancarta.

L’acte s’ha dut a terme durant la matinada d’aquest mateix dilluns per diverses persones que encara no han estat identificades. Des de l’Ajuntament han denunciat els fets, assegurant a les seves xarxes socials que malgrat els reiterats atacs que ha patit aquesta pancarta, “no podran callar el nostre anhel de llibertat”.

La pancarta ja havia desaparegut en més ocasions

No és la primera vegada que arranquen la pancarta a favor de la llibertat dels polítics presos, ja l’any 2018 es va denunciar dues vegades la seva desaparició. En ambdós casos el consistori va tornar a col·locar una nova pancarta.