Núria Besora ha decidit deixar el grup municipal de Junts per Montblanc però ha confirmat que continuarà com a regidora al consistori. 

Besora era la número 5 de la candidatura i s’ha estrenat en el càrrec aquest mandat. En un comunicat fet públic, la regidora ha anunciat la seva voluntat de deixar el grup per motius ideològics. Diu que ella és militant de Junts per Catalunya i no se sent còmode amb el PDeCAT, partit on milita el portaveu del grup municipal i del qual n’és el cap comarcal.

Marc Vinya, de Junts per Montblanc, ha manifestat que respecta la seva decisió però que no la comparteix. Assegura que al grup municipal treballen per Montblanc i que no fan política nacional, si bé reconeix que va demanar als seus regidors qui volia fer el pas d’afiliar-se al PDeCAT. Vinya li demana a Besora que deixi la seva acta de regidora. 

Així, el principal grup a l’oposició, es queda amb quatre regidors. Besora continuarà al consistori com a militant al partit de Puigdemont del qual l’alcalde, Josep Andreu, també n’és militant i membre de l’executiva nacional.