La Federació Catalana de Futbol va donar a conèixer el passat dimecres els grups 23 i 24 de 4ª Catalana de cara a la temporada 2020-2021. Enguany, la UE l’Espluga de Francolí i el CF Montblanc B no jugaran al mateix grup, ja que els primers ho faran al 23 i els segons al grup 24.

Pel que fa al format de la 4ª Catalana es formaran dos grups de 10 equips, es disputarà una primera fase a dues voltes, la classificació dels equips en finalitzar aquesta primera fase decidirà l’adscripció en la segona fase al grup d’ascens, que seran del primer al quart classificat de cada grup de la primera fase. Pel que fa als classificats, del cinquè al desè de cada grup de la primera fase, disputaran la COPA TARRAGONA.

Podran ascendir a 3ª Catalana, al grup 2 i grup 3, el campió i el subcampió del grup de la segona fase d’ascens. Cal recordar que les competicions del 4ª grup s’iniciaran aquest proper 11 d’octubre.