L’escola Martí Poch i l’escola Vedruna inicien el nou curs escolar amb un gran nombre de novetats per prevenir la Covid-19, entre elles, la prohibició de poder aparcar davant de les portes d’entrada i sortida dels edificis. Per facilitar l’entrafa, des de l’Ajuntament s’ha decidit pintar unes ratlles grogues a terra, juntament amb uns senyals de prohibit aparcar que es podran trobar al carrer de Pompeu Fabra en el cas de l’escola Vedruna i al carrer de Mossèn Cinto Verdaguer en el cas de l’escola Martí Poch.

Amb aquesta iniciativa el consistori espera evitar un major nombre d’aglomeracions a les portes dels centres. La regidora d’Educació de l’Espluga de Francolí, Anna Garcia, ha remarcat la importància de mantenir les distàncies de seguretat a l’hora de dur als nens a l’escola. A més, anima fer a desplaçaments caminant, ja que és més fàcil mantenir les distàncies evitant llargues cues de vehicles.

No es podrà aparcar a les entrades a les escoles Martí Poch i Vedruna (Imatge: Cedida)

ÀUDIO: La regidora d’educació, Anna Garcia, parla de la importància d’evitar desplaçar-se amb cotxe

Des de la regidoria d’educació també fan un crit a la calma assegurant que les escoles estan preparades per seguir tots els protocols i són espais segurs, assegurant que les aules s’han transformat en espais totalment compatibles amb el moment actual.

Àudio: L’Anna Garcia recalca la feina que s’ha realitzat perquè les aules siguin espais segurs