L’EFMR recupera aquest 14 de setembre els informatius diaris després d’un any d’absència i ho fa estrenant un nou projecte amb el títol de L’Altaveu, que s’emetrà de dilluns a divendres a la una del migdia. La cita informativa la dirigirà i presentarà la periodista Laia Molné per repassar cada dia l’actualitat de la Conca de Barberà, però també donarà pas a diversos col·laboradors que completaran el programa amb seccions. En paral·lel, també s’afegirà un butlletí a les 11 del matí amb els principals titulars de la jornada.

L’actualitat, pal de paller del servei públic

L’informatiu, en coproducció amb La Xarxa de Comunicació Local, serà una de les apostes de la 37a temporada que comença aquest dilluns amb el retorn de la programació habitual i la col·laboració de més d’una vintena de voluntaris i voluntàries de l’Espluga Audiovisual. L’Altaveu, doncs, consolida la cobertura informativa de l’Espluga FM Ràdio, sumant-se a l’informatiu del cap de setmana i al portal EFMR.cat, i ara la cita diària torna a ser possible gràcies al nou conveni entre l’Ajuntament de l’Espluga i el consorci de Tac12 per garantir els serveis periodístics.

D’aquesta manera, coincidint amb l’inici del nou curs, l’EFMR recupera la tasca diària d’una periodista, en aquest cas a través de la incorporació de Laia Molné mitjançant la borsa de treball de Tac12. La jove periodista de Torredembarra assumeix la cobertura informativa de l’EFMR i les notícies de l’Espluga per la Televisió Pública del Camp de Tarragona.

De dilluns a divendres a les 13 h: L’Altaveu

Ben aviat, tots els detalls de la 37a temporada de l’EFMR

Pel que fa estrictament al programa L’Altaveu, adoptarà inicialment el format d’un informatiu amb el repàs de l’actualitat local i territorial, però també presentarà les veus protagonistes de cada jornada amb entrevistes i reportatges. L’espai radiofònic acabarà diàriament amb seccions diverses que aproparan els oients al camp de la literatura, l’entorn natural i patrimonial de la comarca, la història local o el món digital i les noves tecnologies, entre d’altres.