El servei de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Conca de Barberà a fet una crida a la ciutadania per evitar la gran afluència de residus voluminosos. Des de fa uns mesos s’ha notat un augment considerable del nombre d’escombraries que es disposen a les deixalleries de la comarca, motiu pel qual es demana als usuaris que truquin abans de dur els objectes de més volum.

Aquest notori augment de les escombraries té el seu origen en el creixement de població que ha experimentat la comarca i les zones rurals en aquest estiu atípic, segons informa el mateix Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Ja a finals del confinament, el nombre de voluminosos va augmentar en moltes poblacions catalanes, el que va dur a les ciutats afectades a reclamar mesures per evitar l’acumulació de material a les deixalleries.

L’horari de la deixalleria d’Espluga és de 9:00h a 13:00h i de 16:00h a 18:00h de dilluns a divendres i de 8:20 a 13:30 els dissabtes. El telèfon de contacte per informar-se sobre si es poden dur objectes voluminosos és el 648089031. A més, el consistori municipal recorda que està prohibit deixar els residus a la porta de la deixalleria.