El cap de l’oposició de l’Espluga, Jordi Torre Bergadà de Junts per l’Espluga de Francolí, ha publicat al seu compte de Twitter que ha rescindit de la seva vinculació amb el PDeCat per formar part del projecte JxCat.

Segons ha explicat Torre, aquest canvi ha estat meditat, i que després de sospesar-lo, l’ha portat a prendre la decisió. Torre manifest que en, el nou rumb de Junts liderat per Carles Puigdemont, vol “seguir defensant el mandat de l’1 d’octubre des de Junts x Catalunya , al costat de Puigdemont”.

Per altra banda, el president del PDeCAT a la Conca de Barberà i portaveu del grup municipal de Junts per Montblanc, Marc Vinya, ha anunciat que es queda al PDeCAT. Ho ha fet també a través de Twitter, després que aquesta setmana hagin estat constants els anuncis de militants del partit que es quedaven a la formació o que optaven per deixar-la i passar a militar a Junts per Catalunya.