Un home de 51 anys, veí dels Hostalets de Pierola (l’Anoia), ha mort aquest dimarts a causa d’un accident de parapent al terme municipal de Forés, a la Conca de Barberà. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís poc abans de les 4 de la tarda a través d’un testimoni que ha vist com l’aparell es precipitava per les immediacions d’un generador eòlic situat al paratge del Casalot de les Monges.

S’hi ha mobilitzat el Grup d’Actuacions Especials dels Bombers, que s’han desplaçat fins al lloc en helicòpter amb la col·laboració de l’ERI (Equip de Rescat i Intervenció) del SEM i, de manera simultània, es desplaçaven cap al lloc tres dotacions terrestres de suport. Els Mossos d’Esquadra, per la seva banda, han activat tres patrulles.

El SEM ha destinat dues unitats terrestres i l’helicòpter medicalitzat. Els efectius de rescat han atès l’accidentat però, malgrat les maniobres de reanimació, no han pogut fer res per salvar-li la vida. Ara, els Mossos d’Esquadra obriran diligències per esclarir les causes de l’accident.