Més de 56 estudiants de batxillerat de la Conca de Barberà han començat aquest dimarts les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), enguany marcades per la pandèmia. De l’Institut Martí l’Humà de Montblanc s’hi ha presentat 56 estudiants.

Com a novetat aquest any els alumnes de la comarca realitzaran les proves a Valls, a l’Institut Narcís Oller. A conseqüència de la situació generada per la Covid-19 i per tal d’ampliar els espais, la Generalitat ha facilitat diferents seus a la província per tal que els alumnes puguin realitzar els exàmens en garanties.

Les PAU continuaran durant aquest dimecres, dijous i divendres. El procediment és similar als anys passats, però adaptat a les noves necessitats per la Covid-19. Els horaris han canviat per evitar, en la mesura del possible, concentracions massa grans d’estudiants.