Nota sobre el mapa:  Picant sobre cada municipi, es despleglen els dades dels ERTO de Força Major i de Causes i també les dades totals. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom de la imatge. Dades del 7 de maig de l’Observatori del Treball i el Model Productiu.

L’observatori del Treball i el Model Productiu ha publicat els ERTOs per municipis. Les últimes dades són d’aquest dijous 7 de maig. Les dades ens donen una fotografia de l’impacte als diferents municipis de la Conca de Barberà.

Un dels municipis de la Conca de Barberà més afectats pels ERTO és la capital de la Conca de Barberà, Montblanc, en què s’han presentat 91 ERTOs dels quals 87 de Força Major, el total de treballadors afectats ha estat de 1417, principalment són treballadors de l’empresa Mahle de Montblanc, ja que Inspecció de Treball els hi ha donat la raó amb un ERTO de Força Major.

La següent població més afectada és Santa Coloma de Queralt i l’Espluga de Francolí, totes dues poblacions tenen 32 ERTO presentats. A Santa Coloma de Queralt ha afectat 150 persones, en canvi a l’Espluga 207 treballadors s’han vist afectats per un ERTO. El següent municipi de la comarca amb més ERTOs és Vimbodí i Poblet amb 14 expedients i 56 persones afectades.