Intèrprets: Pep Torres i Miquel Vilà

Ben trobats de nou. Han passat quasi dos mesos d’ençà que vam enregistrar el programa n. 107, dos mesos i un munt de coses que ens han deixat bocabadats. El Miquel havia dit en més d’una ocasió, que el món es veuria afectat tard o d’hora per una pandèmia i de cop i volta ens l’hem trobat a sobre.
No parlarem aquí de xifres, ja en tenim prou amb el que ens expliquen per televisió. Sí que volem tenir però, un record per totes les persones d’arreu del món que s’ha endut la pandèmia. També volem donar les gràcies a totes les persones que dia a dia treballen per tots nosaltres.
Demanem seny als governants, perquè siguin capaços de prendre les decisions correctes i responsabilitat a les persones.
Per la nostra banda, cada divendres i dissabte hi posarem música, que sempre va bé. De moment ho farem des de casa tot esperant que ben aviat ho puguem fer des de l’emissora.
Gràcies a tots per llegir-nos i per escoltar-nos.